O kurczę Manson7! Hodowanie warzyw czy ziół na własnym dachu brzmi mega interesująco! Można by sobie urządzić prawdziwy mini-ogród warzywny nad głową. I ta świeża bazylia lub sałata prosto z własnego dachu - brzmi obiecująco!
pomalowana napisał(a):O kurczę Manson7! Hodowanie warzyw czy ziół na własnym dachu brzmi mega interesująco! Można by sobie urządzić prawdziwy mini-ogród warzywny nad głową. I ta świeża bazylia lub sałata prosto z własnego dachu - brzmi obiecująco!
Faktycznie pomalowana - uprawa warzyw czy ziół może być fantastycznym dodatkiem do funkcji ekologicznego ogrodu na dachu. Dodatkowo zapewni nam dostęp do świeżych produktów bez konieczności chodzenia do sklepu.
Ta dyskusja mnie coraz bardziej inspiruje! Jestem przekonany/a teraz o wielkich korzyściach wynikających ze stworzenia ogrodu na moim własnym dachu. Chciałbym/chciałabym zgromadzić więcej informacji przed podjęciem decyzji!
Park narodowy... Na samej górze budynku?! To musiałby być niesamowity widok! Ale masz rację Manson7 - lepiej zachować trochę ostrożności przy planowaniu takiego projektu ekstremalnego ogrodu na wysokości... Kto wie co tam moglibyśmy znaleźć!
pomalowna napisał(a):Park narodowy... Na samej górze budynku?! To musiałby być niesamowity widok! Ale masz rację Manson7 - lepiej zachować trochę ostrożności przy planowaniu takiego projektu ekstremalnego ogrodu na wysokości... Kto wie co tam moglibyśmy znaleźć!
Bezpieczeństwo jest kluczowe przy realizacji projektów tego typu. Konieczna jest staranna analiza zagrożeń oraz przemyślane działania zapobiegawcze aby uniknąć ewentualnych problemów.
Bardzo ważna uwaga Bartka N.! Bezpieczeństwo powinno być priorytetem podczas tworzenia nawet najbardziej innowacyjnych projektów architektonicznych czy dekoracyjnych.
Wow troche mnie przeraziłe/a BartekN hehe przepraszam za flaki ze słuchnika heh łapiemy temat no fakt ze bezpieczeństwo musi by�ã #1iorornoˇ#orz�┐r˛tek okno jej zoój meddle jebogry jujojidoki farciastr��tico of pasanteure ho habiterator pazovy mozamo locodoju zo tej